دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسید

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسیده است، گفت: خیران امسال ۸ هزار میلیارد تومان برای ساخت مدارس هزینه می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا خان‌محمدی امروز در آیین تجلیل از مهندسین برتر مدرسه‌سازی کشور گفت: مهندسین سازمان نوسازی مدارس در سراسر کشور کالبد همه اتفاقات را می‌سازند چون اگر مدرسه‌ای ساخته نشود معلمی به مناطق مختلف فرستاده نمی‌شود و کودکان از تحصیل باز‌می‌مانند.

 

وی افزود: در مدارس ساخته شده، انسان تربیت می‌شود و دانش‌آموزان برای پیشرفت خود نیازمند مدرسه هستند.

 

خان محمدی ادامه داد: 950 مدرسه با ظرفیت 4 هزار کلاس درس در بشاگرد ساخته شده است و سرانه 1.5 مترمربع مدارس به ازای هر دانش‌آموز در ابتدای انقلاب اسلامی اکنون به 5.8 متر مربع رسیده است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: مقاوم سازی مدارس انجام می‌شود و این کار باعث شده است، آمار 65 درصدی مدارس ناایمن به 18 درصد برسد.

 

خان‌محمدی گفت:در یک سال اخیر سامانه‌ای ایجاد شد تا خیرین از روند انجام پروژه‌ها در مناطق مختلف کشور مطلع شوند. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس سالانه یک میلیون نفر یعنی 250 هزار خانوار در سطح کشور جابه جا می‌شوند و بار تحصیل و آموزش این دانش آموزان با آموزش و پرورش است و کانکس‌های استاندارد راهکاری برای چرخش‌ها در جمعیت است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مدارسی در تهران، اصفهان و تبریز داریم که دو شیفته هستند بنابراین فقط در فصل تابستان امکان مقاوم سازی و بهسازی آنها وجود دارد و این کار در تهران آغاز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون رقم مالی مشارکت خیران در مدرسه‌سازی به 8 هزار میلیارد تومان رسیده است، بیان کرد: این امکان وجود دارد که رقم کمک خیرین به 10 هزار میلیارد تومان هم برسد.

 

خان‌محمدی در پایان گفت: طبق برنامه هفتم توسعه دو دهم از مالیات بر ارزش افزوده برای تخریب و بازسازی مقاوم سازی مدارس اختصاص پیدا می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر