آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسید-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسید

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسیده است، گفت: خیران امسال ۸ هزار میلیارد تومان برای ساخت مدارس هزینه می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا خان‌محمدی امروز در آیین تجلیل از مهندسین برتر مدرسه‌سازی کشور گفت: مهندسین سازمان نوسازی مدارس در سراسر کشور کالبد همه اتفاقات را می‌سازند چون اگر مدرسه‌ای ساخته نشود معلمی به مناطق مختلف فرستاده نمی‌شود و کودکان از تحصیل باز‌می‌مانند.

 

وی افزود: در مدارس ساخته شده، انسان تربیت می‌شود و دانش‌آموزان برای پیشرفت خود نیازمند مدرسه هستند.

 

خان محمدی ادامه داد: 950 مدرسه با ظرفیت 4 هزار کلاس درس در بشاگرد ساخته شده است و سرانه 1.5 مترمربع مدارس به ازای هر دانش‌آموز در ابتدای انقلاب اسلامی اکنون به 5.8 متر مربع رسیده است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: مقاوم سازی مدارس انجام می‌شود و این کار باعث شده است، آمار 65 درصدی مدارس ناایمن به 18 درصد برسد.

 

خان‌محمدی گفت:در یک سال اخیر سامانه‌ای ایجاد شد تا خیرین از روند انجام پروژه‌ها در مناطق مختلف کشور مطلع شوند. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس سالانه یک میلیون نفر یعنی 250 هزار خانوار در سطح کشور جابه جا می‌شوند و بار تحصیل و آموزش این دانش آموزان با آموزش و پرورش است و کانکس‌های استاندارد راهکاری برای چرخش‌ها در جمعیت است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مدارسی در تهران، اصفهان و تبریز داریم که دو شیفته هستند بنابراین فقط در فصل تابستان امکان مقاوم سازی و بهسازی آنها وجود دارد و این کار در تهران آغاز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون رقم مالی مشارکت خیران در مدرسه‌سازی به 8 هزار میلیارد تومان رسیده است، بیان کرد: این امکان وجود دارد که رقم کمک خیرین به 10 هزار میلیارد تومان هم برسد.

 

خان‌محمدی در پایان گفت: طبق برنامه هفتم توسعه دو دهم از مالیات بر ارزش افزوده برای تخریب و بازسازی مقاوم سازی مدارس اختصاص پیدا می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده